En syrlig kugle

  Capersbusken vokser primært omkring Middelhavet.
Busken har store hvidrosa blomster, de springer ud i
juli-august, men det er de syltede blomsterknopper,
der anvendes til krydderiet capers.
Capers har en syrlig aroma, som især anvendes til
saucer som tatar, remoulade, ravigotte og retter med
fisk, pandekager, og ikke mindst wienerschnitzel.
I gryderetter anvendes capers som regel sammen
med rødvin.
Capers inddeles i størrelser, NonParille (mindst)
Surfines(mellem) Cappuchines (store) Den
fineste smag findes i de små capers, som også
er de dyreste.
Capers kan også nydes uden brug af points iflg.
WeightWatchers® butiksguide.

På internettet findes mange lækre opskrifter
med capers.


  Carlsen anvender kun små fine capers af typen NonParille
og de er pakket i følgende størrelser:

Bakke med 15 stk 20 gr
Bakke med 6 stk 45 gr
Bakke med 6 stk 60 gr
Bakke med 6 stk 700 gr
Spande med 3 Kg


Produkt information Alle produkter er uden kunstig aroma og farve.
Der anvendes ikke GMO (gen-modificerede) produkter.
Alle bægre er med varesikring (en lille flig som skal brækkes af for åbning).